077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Welkom bij SVR Camping “De Oda Hoeve”

Tussen het mooie groen, op de grens van Midden- en Noord-Limburg, vindt u de Limburgse SVR Camping Oda Hoeve. In een bosrijk gebied kunt u bij onze camping volop genieten van de serene rust en prima genieten van uw welverdiende vakantie. Camping Oda Hoeve is om precies te zijn gelegen in Kessel, een rustig dorpje tussen de bruisende Limburgse steden Roermond en Venlo.

SVR Camping in het bosrijke, bourgondische Limburg

De svr camping biedt alle faciliteiten en leuke activiteiten die u nodig heeft voor een perfecte vakantie. Ons sanitair is prima onderhouden, evenals onze accommodaties op de camping. De camping is gelegen op een prachtig vlak grasland, zo bent u verzekerd dat u altijd het Limburgse zonnetje binnenhaalt. Geniet van de bourgondische klasse die het Limburgse landschap u kan bieden, door één van de vele fietsroutes in de buurt te proberen. Zo kunt u dus optimaal genieten van het Limburgse landschap, met daarnaast nog een extra cultuurkick door het Duitse Ruhrgebied dat niet ver verwijderd is vanaf de svrcamping. Neem tijdens uw fietsroute een bezoekje aan Roermond en Venlo en ga lekker winkelen of genieten van een heerlijke versnapering op één van de tientallen terrasjes in de binnensteden. Oda Hoeve is ideaal voor de 50-plussers en dierenliefhebbers.

Volop activiteiten, maar een perfecte balans met rust

Camping Oda Hoeve biedt naast de vele faciliteiten en recreatiemogelijkheden ook voldoende activiteiten op de camping svr zelf. Wat dacht u van een ontspannen huifkartocht door de streek van de asperges en de prei, die u op steenworpafstand van de camping vindt. Voor meer activiteiten kunt u deze website eens goed doorpluizen.

Wees dus verzekerd van een ontspannen vakantie en vier uw vakantiedagen op onze prachtige, rustige camping Oda Hoeve.

Maandarrangementen April en September klik hier