077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

50+ camping

Een 50+ camping zonder huilende kinderen, zonder dronken jongeren en vol met gezellige mensen met dezelfde behoeften. Dat is het idee van een 50+ camping, er is meer rust maar zeker geen verveling. Een 50+ camping is vaak de oplossing voor personen boven de 50 die wat extra behoefte hebben aan rust en comfort. Oda Hoeve is gelegen op een boerderij in Kessel, in Limburg. Als gast zult u van alle gemakken voorzien worden!

Goede faciliteiten

Goede verzorging zorgt voor comfort, daar zijn we van overtuigd! Oda Hoeve biedt sanitair in zeer goede staat, zodat u rustig gebruik kunt maken van alle voorzieningen. Het sanitair wordt uiteraard regelmatig en uitgebreid schoongemaakt. Ook de standplaatsen zijn ruim en netjes verzorgd, zo heeft u als gast lekker de ruimte om te ontspannen de vakantie door te brengen. Naast goede faciliteiten zijn er nog andere factoren van belang.

Activiteiten op 50+ camping campings

U kunt ervoor kiezen om lekker te genieten van de rust en stilte en bijvoorbeeld een boek te lezen, waar u anders niet aan toe komt. Voor degenen die behoefte hebben aan iets meer activiteit zijn er tal van mogelijkheden! U kunt bijvoorbeeld verschillende workshops doen, waarin u leert producten te maken. U kunt mee kijken over de schouder van de boer of erop uit gaan met fiets en wandelroutes of een van de vele excursies!

50+ camping boeken

De 50+ camping Oda Hoeve voorziet u als gast zo goed mogelijk in uw behoeften. Bent u geïnteresseerd in een verblijf bij Oda Hoeve? Bekijk dan onze brochure! U mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen! We verwelkomen u maar al te graag op de 50+ camping, zodat u kunt rusten en ontspannen.

Maandarrangementen April en September klik hier