077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Activiteiten

Tijdens een vakantie in het groen, wilt u genieten van rust. Het kan echter ook dat u tevens leuke activiteiten wilt ondernemen. Bij Camping Oda Hoeve zijn er genoeg leuke camping activiteiten voor volwassenen. De camping is zeer geliefd bij volwassenen en ouderen. Een dagje wandelen in de mooie, groene omgeving? Vraag naar de wandelroutes bij Ine en Harry, de eigenaren van Camping Oda Hoeve. Lijkt het u leuk om met een huifkartocht de omgeving te verkennen? Dat kan ook bij ons worden geregeld. Bekijk welke camping activiteiten wij voor volwassenen bieden, op onze gemoedelijke en levendige activiteitencamping in Nederland.

Te doen op onze activiteitencamping in Nederland

Kies uit de vele campingactiviteiten voor volwassenen om uw verblijf op onze camping nog leuker te maken. Bij camping Oda Hoeve heeft u keuze uit tal van activiteiten die op de camping zelf worden aangeboden. Zo kunt u meedoen aan gezellige barbecue-avonden, genieten aan het kampvuur, forel roken, dansen en/of gezellig buurten tijdens onze muziekavonden, u terug wanen in de tijd met oud Hollandse spelen, jeu de boules spelen en een kansje wagen tijdens onze bingoavonden. Genoeg keuze, en dan hebben we het nog niet gehad over onze boerenactiviteiten en de activiteiten búíten ons kampeerterrein. Daar is namelijk ook van alles te zien en beleven. Denk bijvoorbeeld aan wandelen in natuurreservaat “Leudal”, een excursie naar bijvoorbeeld de Lindeboom brouwerij en vissen in één van de viswateren die zich op steenworp afstand van onze camping bevinden.

Camping met activiteiten

Voor een camping met veelzijdige activiteiten zit u bij Camping Oda Hoeve, in het zuiden van Nederland, dus perfect. Lees meer over de activiteiten in het menu en stel ons gerust uw vragen over onze camping met activiteiten, via telefoon, e-mail of het online contactformulier.

Bekijk alle foto's van onze camping en onze activiteiten op onze Facebookpagina.

Maandarrangementen April en September klik hier