077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Boerderijcamping

In het buitenland zijn meer boerderijcampings te vinden, maar in Nederland zeker geen uitzondering. Boeren maken in de zomermaanden plaats vrij om verschillende vakantiegangers een unieke vakantie te laten beleven in het echte boerenleven. Voor echte rust op een boerderijcamping bent u natuurlijk bij SVR Camping `De Oda Hoeve` aan het juiste adres. Ons gebied biedt die enorme rust waar u naar op zoek was, in het bosrijke gebied van Kessel-Eik.

Werk mee op de boerderij

De Oda Hoeve, die tevens een boerencamping is, biedt meerdere mogelijkheden om uw vakantie op een leuke manier in te vullen. U kunt natuurlijk zelf als natuurliefhebber het gebied verkennen en lekker de bossen intrekken. Met zijn twee of natuurlijk samen met de gehele familie. Ga een drankje doen in een van de steden van Limburg die niet ver van Kessel verwijderd zijn. In Roermond of Venlo kunnen wij verzekerd dat u een leuke tijd zult beleven met vele winkel- en recreatiegelegenheden.

De boerderijcamping biedt natuurlijk zelf ook genoeg mogelijkheden om uw dag in te vullen. Er zijn op de camping muziekavonden, huifkartochten en workshops voor iedereen die zin heeft in een leuke en unieke activiteit. Nodig u zelf uit te gaan fietsen buiten de omgeving van de boerderijcamping, want het gebied zit tevens ook vol met uitdagende en rustige fietsroutes.

Kom tot rust in Limburg

Meer dan genoeg reden om in combinatie van een boerderijcamping te genieten van een uitstekende vakantie in een bosrijk gebied, met de specialiteiten van het `land`. Neem verder nog een kijkje op  onze website om zelf te ontdekken wat onze boerderijcamping u zoal kan bieden. Een ding is zeker: `Deze vakantie vergeet u nooit meer!`

Maandarrangementen April en September klik hier