077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Boerencamping

Het boerenleven is bijzonder boeiend en kan erg rustgevend zijn, een boerencamping is een camping op een boerderij. Deze zijn gelegen in Limburg en meestal midden in de natuur gelegen in alle rust en vergeven van talloze fiets en wandelroutes. Een boerencamping of boerderijcamping biedt veel rust en mogelijkheden tot activiteiten.

Ervaar de boerderij

De boerderij ervaren kan natuurlijk maar op een plaats echt, de boerderij! Kijk mee over de schouder van de boer. Leer hoe verschillende producten vervaardigd worden, zoals melk, kaas, eieren en andere goederen. Daarbij kun je de boer het hemd van het lijf vragen, over alle onderwerpen. Naast activiteiten op de boerderij kunt u ook verschillende activiteiten buiten de boerderij doen, zoals wandelen fietsen of excursies.

Limburg

Als er een provincie is waarin de natuur goed ervaren kan worden, dan is het wel in Limburg. Limburg heeft over de generaties de natuur gekoesterd en heeft talloze mooie natuurgebieden waar u kunt recreëren en genieten. Daarbij is het bezaaid met mooie boerderijen die hun producten exporteren over de gehele wereld. De provincie Limburg is daarmee ongetwijfeld een boeiende bestemming, zeker eens de moeite waard.

Oda Hoeve

Oda Hoeve is een boerencamping of boerderijcamping gelegen in het hart van Limburg, op de grens van Noord en Midden Limburg. Vlak bij natuurgebied De Peel in het dorpje Kessel. Oda Hoeve staat voor een kleinschalige sfeer, en gezelligheid onder het genot van zeer goede faciliteiten en voldoende boeiende activiteiten wanneer u dat wenst. Het is daarmee een echte boerencamping die u zeker eens zou moeten bezoeken.

Maandarrangementen April en September klik hier