077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camperplaats Limburg

Toe aan een heerlijk, rustgevende vakantie? Ga eens op vakantie in Limburg en kies voor onze camping Oda Hoeve! Limburg is één van de provincies van Nederland met prachtige natuur. Ga bijvoorbeeld wandelen in natuurgebied De Grote Peel of geniet van het natuurschoon rondom de rivier de Maas. Als u wilt kamperen om heerlijk tot rust te komen, midden in de natuur, is onze camperplaats in Limburg een mooie kans om naast relaxen ook Limburg te ontdekken.

Waarom een camperplaats in Limburg?

Limburg is de zuidelijkste provincie van Nederland en hierom dé provincie waar het zomers en winters heerlijk vertoeven is! In de zomer geniet u van de vele zonne-uren, terwijl u kunt wandelen en fietsen langs de maas. In de winter heeft u in Limburg niet zo'n last van gure wind. Al met al is het klimaat van Limburg ideaal, waardoor u voor een vakantie in eigen land het best kiest voor een camperplaats in Limburg. U hoeft dan tijdens uw kampeeruitje maar uit bed te stappen en enkele meters te lopen en u staat al buiten in de natuur! Uw camperplaats in Limburg biedt u bovendien prachtig uitzicht op de natuur. Beter nog, de mooie rivier de Maas bevindt zich op slechts 1 km afstand! Ideaal als u wilt vissen, picknicken aan het water, wandelen of fietsen langs het water, of wilt kajakken. Limburg biedt naast de mooie natuur overigens ook leuke historische plaatsen, waar u kunt winkelen, kunt gaan eten, kunt stappen en musea kunt bezoeken.

Vertier en plezier op de camperplaats

Voor wat vertier hoeft u trouwens niet per se de deur uit. Op onze camping Oda Hoeve zijn er talloze excursiemogelijkheden en recreatieve activiteiten te ondernemen. Wilt u meer informatie over onze camperplaats in Limburg? Bekijk onze brochure online of neem contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Maandarrangementen April en September klik hier