077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Faciliteiten

Goede camping faciliteiten zijn ontzettend belangrijk om prettig van een vakantie in het groen te kunnen genieten. Bij een SVR camping kiest u voor groen, natuur, rust en een vleugje boerenleven. Om van dit alles te kunnen genieten, is het wel zo fijn als de camping faciliteiten u hierbij helpen. Ze moeten het leven op de boerencamping gemakkelijk en comfortabel maken. U hoeft niet na te denken over of zaken er wel zijn en of de belangrijkste voorzieningen wel goed geregeld zijn op de camping. Bij SVR camping Oda Hoeve, in hartje Limburg, kunt u gebruik maken van de nodige camping voorzieningen. Van goed sanitair tot gratis wifi: de voorzieningen, hoe vanzelfsprekend ook, zijn bij ons goed geregeld. Ze zijn inbegrepen bij uw standplaats, zodat u bij ons altijd kunt genieten van uw welverdiende vakantie in een mooie, natuurlijke omgeving.

Welke camping faciliteiten krijgt u bij ons bij uw kampeerplek?

De camping faciliteiten die u bij ons bij uw kampeerplek krijgt, zijn faciliteiten die vanzelfsprekend  zijn bij meer luxere vakantieaccommodaties. Op campings zijn deze zaken niet altijd voorzien, maar bij Oda Hoeve bieden we u graag deze praktische luxe, gewoon gratis bij uw kampeerplekje.

De voorzieningen die u bij uw standplaats of camperplaats kunt gebruiken:

  • Een praktisch watertappunt, tussen elke twee caravans.
  • Elektriciteit, van 6 ampère.
  • Riolering, die aan te sluiten is op uw caravan.
  • Goed functionerende wifi, overal op het kampeerterrein.

Hiernaast beschikt elke campingplaats een verhard stuk, waarop uw caravan kan staan. Dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt door de kleine verhoging dat er water komt te staan.

Voor een helder beeld van onze faciliteiten, bekijk de foto's op onze Facebookpagina of het fotoboek.

Andere voorzieningen

Naast de voorzieningen bij de staanplaatsen zijn er ook voorzieningen op het kampeerterrein. Denk bijvoorbeeld aan sanitaire camping faciliteiten die u gratis kunt gebruiken en recreatieve mogelijkheden bij onze kampeerplaats voor wat vermaak. Meer hierover leest u op de losse pagina's onder het menu 'camping faciliteiten'.

Maandarrangementen April en September klik hier