077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping Limburg

Camping Limburg

Wilt u op vakantie en even helemaal tot rust komen, weg van alle drukte? Als u kiest voor een camping in Limburg, kies dan voor boerencamping Oda Hoeve. Op deze camping kunt u behalve tot rust komen ook allerlei leuke activiteiten ondernemen. Ontdek bijvoorbeeld waar groenten en fruit vandaan komen en hoe deze geteeld worden. U kunt ook kijken bij het forel roken of deelnemen aan de barbecue avonden die regelmatig worden georganiseerd. Naast boerenactiviteiten kunt u op deze camping in Limburg volop genieten van uw welverdiende rust en de mooie natuur. Leuke en boeiende bezienswaardigheden bevinden zich overigens niet ver bij de Oda Hoeve vandaan, zoals het gerestaureerde kasteel De Keverberg in Kessel. Zo kunt u er een lekker veelzijdige vakantie van maken.

Waarom naar de camping in Limburg?

Limburg kenmerkt zich door de mooie, uitgestrekte natuurgebieden. Door het heuvellandschap is het natuurschoon erg veelzijdig. Zo zijn er prachtige rivieren die door het Limburgse landschap stromen, zijn er bossen waar u doorheen kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. In Limburg zijn tal van adembenemende fiets- en wandelroutes te vinden, dus als fiets- en wandelliefhebber kunt u uw hart ophalen. Gaat uw voorkeur uit naar een actieve vakantie of wilt u liever genieten van een rustvakantie, bij Oda Hoeve, een mooie camping in Limburg, kunt u vakantie vieren op de manier die u wilt!

Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze camping in Limburg? Neem een kijkje op onze website, in onze online brochure of neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier. We nodigen u uit om vakantie te komen vieren op onze prachtig gelegen boerencamping!

Maandarrangementen April en September klik hier