077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping met wifi

De campingplaatsen van Oda Hoeve, SVR Camping Limburg, zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft onze camping wifi en kunt u bij uw standplaats ook gebruik maken van andere praktische voorzieningen.

Praktische voorzieningen binnen handbereik

Bij Oda Hoeve kiest u voor een kampeeruitje in een mooie, groene omgeving. U kunt hier genieten van rust en eventueel ervaren hoe het boerenleven eraan toegaat. Oda Hoeve is namelijk een SVR camping en dat betekent dat naast de camping zich een boerderij bevindt, waar u onder meer koeien kunt zien, aaien en voeren. U komt bij een kampeervakantie bij een SVR camping met beide voeten in de echte aarde te staan. U keert van stad of dorp terug naar het boerenleven in een weidse, groene omgeving. U wordt wakker, loopt uw caravan of tent uit en staat blootsvoets op het groene gras. Overal waar u kijkt is het groen.

Kamperen in het groen is heerlijk, maar wij begrijpen dat u wel graag een aantal praktische voorzieningen binnen handbereik heeft. Om uw vakantie zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen, hebben wij er daarom voor gezorgd dat u gewoon vanaf uw eigen kampeerplekje bij ons gebruik kunt maken van:

  • water;
  • elektriciteit;
  • riolering;
  • en camping wifi.

Bovendien heeft elke staanplaats op onze camping een verhard stukje, waarop u uw caravan kunt neerzetten.

Camping met internet

In deze moderne tijd kunt u zich haast geen leven zonder internet meer voorstellen. Het kan dan wel fijn zijn om even helemaal af te schakelen van de drukte van alledag, internet op de camping is toch wel fijn en praktisch! U wilt immers tijdens uw vakantie eropuit en hoewel wij u allerlei tips kunnen geven voor in de nabije omgeving, zoekt u misschien liever zelf iets uit. Internet op de camping is dan wel erg handig. Bij Oda Hoeve kunt u op het gehele kampeerterrein gebruik maken van internet. De camping wifi reikt tot elke staanplaats en u kunt tevens bij de voorzieningen gebruik maken van ons internet. Zo kunt u altijd en overal bij ons op de camping internet gebruiken, om uitjes te organiseren, inspiratie op te doen voor uw vakantie, even snel een e-mail of appje naar het thuisfront te sturen of om actuele vakantiekiekjes op social media te posten (ons taggen mag!).

Wanneer komt u onze camping met wifi en andere praktische voorzieningen een bezoek brengen?

Maandarrangementen April en September klik hier