077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping nabij viswater

Camping Oda Hoeve is een camping met viswateren in de nabije omgeving. Er is een visvijver bij de camping, en in de omgeving kunt u vissen in een forelvijver of met een geldige visvergunning vissen in de Maas. Of u nu een pro of beginneling op het gebied van vissen bent, bij camping Oda Hoeve kunt u zelfstandig én met een excursie uw hengel uitgooien.

Visvijver bij de camping

Allereerst vindt u bij onze minicamping met viswater een visvijver waar u zonder vergunning recreatief kunt vissen. De visvijver bevindt zich in het groen van de omgeving en u kunt eenvoudig aan de kant van het water plaatsnemen op een stoel en eventueel uw parasol in de grond steken. Neem uw koelbox mee en een puzzelboekje en u kunt heerlijk, rustig vissen.

Camping met visgelegenheid en visuitjes

Onze camping met visgelegenheid biedt voor minder ervaren vissers de mogelijkheid om te leren vissen. U kunt namelijk deelnemen aan visuitjes met Harry, de eigenaar van de camping. U kunt met hem gaan vissen in de visvijver, maar u kunt ook met hem eropuit gaan om forel te vissen!

Forel vissen

Vindt u vissen leuk en zou u weleens willen vissen om vervolgens uw eigen vangst te bereiden als lunch of voor het diner? Dan kunt u met eigenaar Harry meegaan vissen in de forelvijver in de buurt. De forel die u vangt, kunt u roken op de camping en helemaal zelf oppeuzelen!

Vissen in de Maas

De meer ervaren vissers kunnen hun hengel uitgooien in de Maas. U heeft voor het vissen in de Maas wel een visvergunning nodig. De Maas vindt u door bij camping Oda Hoeve van het terrein te lopen, linksaf te slaan op de Heldenseweg en het Maasdorpje Kessel door te kruisen.

Wilt u meer informatie over vissen in de omgeving en bij onze camping met viswater? Neem dan contact met ons op of informeer bij aankomst naar de mogelijkheden die u bij onze minicamping met viswater heeft. Bekijk alle foto's van het vissen en van onze camping op onze Facebookpagina.

Maandarrangementen April en September klik hier