077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping Noord-Limburg

Vakantie vieren in eigen land en heerlijk ontspannen in een groene omgeving: dat doet u op Camping Oda Hoeve in het Noord-Limburgse Kessel. Deze kleine, maar sfeervolle camping is gelegen op steenworp afstand van Roermond en Venlo. De steden zijn gemakkelijk te bereiken met zowel fiets als auto. Ook andere sfeevolle dorpen bevinden zich op korte afstand van de camping en mogen zeker niet vergeten worden tijdens uw verblijf. Kenmerkend aan onze camping in Noord-Limburg is de authentieke boerderij en de persoonlijke gastvrijheid. Al met al is Camping Oda Hoeve een geschikte SVR camping in Nederland.

Kamperen in alle seizoenen

Dé gezelligste camping in Noord-Limburg is het gehele jaar toegankelijk voor iedereen. In het hoogseizoen kunt u genieten van de diverse activiteiten in de omgeving en de aangename sfeer. Zo worden er tijdens de zomerdagen overheerlijke kampvuur- en muziekavonden georganiseerd. En om niet te vergeten: regelmatig wordt er samen gebarbecued of forel gerookt. Andere leuke activiteiten die regelmatig plaatsvinden zijn onder andere oud Hollandse spelen, kienavonden en jeu de boules. Bovendien is het voor- en najaar ook een erg aangename periode voor een vakantie op onze camping. Samen zorgen wij ervoor dat u zich geen enkel moment hoeft te vervelen!

De Noord-Limburgse camping boordevol activiteiten

Op boerderij Camping Oda Hoeve is voldoende te beleven. Van gezamenlijke familiespelen tot boerderijactiviteiten. Maar ook buiten de camping is er een scala aan bezienswaardigheden en andere mogelijkheden. Bent u een echte wandelliefhebber? Dan is deze camping in Noord-Limburg uitermate geschikt! In de omgeving bevinden zich schitterende wandelpaden in de Nederlandse natuur. Bij de receptie kunt u terecht voor diverse wandelroutes, bijvoorbeeld een route door het natuurreservaat in Leudal. Proef onze aangename sfeer op de boerencamping in het Limburgse Kessel!

Maandarrangementen April en September klik hier