077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping Roermond

Voor een heerlijk ontspannen midweek op de camping gaat u naar de omgeving van Roermond. Hier vindt u het dorp Kessel. In dit mooie historische maasdorp Kessel vindt u op ca.1 km onze camping De Oda Hoeve welke in 2001 is opgericht. Deze camping in de omgeving van Roermond biedt u alles dat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van rust en natuur.

De Oda Hoeve is een kleine camping voorzien van alle faciliteiten. De bosrijke omgeving biedt u voldoende mogelijkheden om te fietsen, te wandelen en te vissen. De omliggende dorpen rond de camping en de stad Roermond bieden u het nodige amusement. Ga eens lekker uit eten in Roermond of kom gezellig wat drinken bij één van de plaatselijke kroegen. Met mooi weer kunt u in de zon genieten van een heerlijke kop koffie en natuurlijk een stuk échte Limburgse vlaai.

Op deze website vindt u meer informatie over De Oda Hoeve. Het is bij ons ook mogelijk een caravan te huren, wanneer u zelf niet beschikt over een caravan. Wanneer u contact met ons opneemt vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.


Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Maandarrangementen April en September klik hier