077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping SVR

Oda Hoeve valt onder de categorie `Camping SVR`. Kamperen op een Camping SVR is compleet anders dan wat je eigenlijk verwacht van een doorsnee camping. Camping SVR wordt veelal in verband gebracht met een campingboerderij, natuurrijke gebieden en platteland. Kamperen bij de boer is steeds meer in trek. Mensen die geen behoeften hebben om te kamperen op drukke en lawaaierige commerciƫle campings kiezen veelal voor camping SVR. Een uitstekende keuze als je wilt genieten van schitterende en rustgevende natuur.

Camping SVR - Oda Hoeve in Limburg

Oda Hoeve staat bekend als zijnde een camping SVR. De omgeving is rijk aan natuur, dieren en groen. De aspergevelden en tuinbouwgronden liggen direct achter de camping waardoor je het gevoel krijgt dat je aan het kamperen bent op een boerderij. Een heerlijk gevoel van wakker worden in de vrije natuur onder het genot van boerderijdieren, vogels en groen.  

Genieten in het zuiden van Nederland

Oda Hoeve is een kleine camping waardoor nauwe contacten met andere kampeerders vanzelfsprekend is. Gezellig samenzijn en vakantie vieren op camping SVR Oda Hoeve, dat is waar wij voor staan.  

Wanneer u meer informatie wilt over onze camping SVR kunt u ons natuurlijk bellen of e-mailen. Voor boekingen vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Kamperen in groen, kies voor camping SVR `Oda Hoeve`

Maandarrangementen April en September klik hier