077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping Venlo

Bent u op zoek naar een camping dichtbij Venlo? Een vakantie in het Limburgse land is een goede keuze. Limburg heeft alles in zich om uw verblijf tot een zeer succesvolle vakantie te maken. Niet alleen biedt Limburg zeer mooie natuur waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook vindt u in Limburg mooie dorpjes met prachtige historische gebouwen. Een camping nabij Venlo is ideaal. Vanuit die camping bezoekt u namelijk ook gemakkelijk de stad Venlo, waar u volop kunt winkelen en kunt genieten van lekkernijen in de vele restaurants die deze stad te bieden heeft.

De camping die u voorziet van alle faciliteiten die u zoekt is De Oda Hoeve. De Oda Hoeve is gelegen nabij het dorpje Kessel. Dit is een historisch dorp waar u de échte Limburgse gezelligheid vindt. In Kessel vindt een warme bakker, supermarkt, drogisterij, kapper een huisartsenpraktijk en apotheek. Op donderdagochtend is er een weekmarkt die u kunt bezoeken. De Oda Hoeve heeft voor jong en oud veel te bieden. Dat laten wij u op deze website graag zien. Hier leest u meer over onze camping en haar faciliteiten. Ook zetten wij hier de bezienswaardigheden voor u op een rijtje en de routes die u kunt wandelen en fietsen. U zult zich bij De Oda Hoeve niet vervelen!


Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Maandarrangementen April en September klik hier