077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Diervriendelijke camping

De Camping Oda Hoeve is al jaren een favoriete vakantieplek voor dierenliefhebbers. Naast dat u op deze diervriendelijke camping het boerenleven kunt ontdekken, is het ook toegestaan om uw huisdier mee te nemen. Houdt er wel rekening mee dat dit te allen tijde op aanvraag moet! Verder is er op de camping genoeg te beleven voor u en uw huisdier. De kampeerplaats heeft een schitterende groene ligging in het zuiden van het land. De royale grasvelden en grote bosgebieden zijn een wandelparadijs voor de viervoeter. Bent u op zoek naar een rustig gelegen (diervriendelijke) camping midden in de natuur? Dan is Camping Oda Hoeve in Kessel dé plek om te verblijven.

Overnachten voor u en uw huisdier

U wilt overnachten op een sfeervolle diervriendelijke camping in Limburg waar uw hond ook welkom is? Dan zit u bij Camping de Oda Hoeve goed! Op het campingterrein is er voldoende ruimte om te verblijven met een caravan, kamper of tent. Bovendien is in de omgeving genoeg te beleven voor u en uw vierpotige vriend. In de omliggende bossen en door de talloze fiets- en wandelpaden, kunt u zich dagenlang vermaken in het Limburgse landschap. Wel is het van belang dat de hond aangelijnd blijft op onze diervriendelijke SVR camping.

Kamperen met een hond in Limburg?

Het komt geregeld voor: kamperen met uw hond of ander huisdier. Hoewel niet alle campings honden toelaten, is het bij diervriendelijk Camping Oda Hoeve mogelijk om met uw viervoeter te verblijven. Wel hanteren wij als camping bepaalde regels voor het verblijf van uw huisdier(en). Dieren zijn namelijk alleen toegestaan op aanvraag en tegen een kleine vergoeding. Daarbij vinden wij het belangrijk dat honden op het campingterrein aangelijnd zijn, zodat andere gasten geen onnodige lasten ervaren. Wij willen namelijk een heerlijk verblijf voor al onze vakantiegangers.

Wenst u meer informatie over onze (diervriendelijke) camping in Limburg? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 077-462 13 58 en via het mailadres info@odahoeve.nl.

Maandarrangementen April en September klik hier