077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Huifkartochten en -verhuur

Onze huifkar kunt u huren. Oda Hoeve gebruikt de huifkar voor huifkartochten in de omgeving van de camping. We rijden met liefhebbers in de huifkar naar Kessel, langs Roermond met Kasteel Keverberg en langs natuurgebied Brachter Wald tot het Duitse Brüggen, en terug. Wilt u ook een ritje maken met deze praktische huifkar? Dan kunt u de huifkar huren bij ons in Limburg, want we zijn tevens een huifkar verhuur in Limburg.

Verblijft u op onze camping, dan behoort een huifkartocht maken ook tot de mogelijke activiteiten. Regelmatig organiseren wij voor onze gasten een huifkartocht. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bekijk alle foto's van onze huifkar en onze camping op onze Facebookpagina.

Huifkar huren in Limburg

Als u onze huifkar in Limburg wilt huren, kunt u net als wij ritjes maken door Limburg en eventueel Duitsland. U kunt met een reisgezelschap tot 28 personen de omgeving gaan verkennen of simpelweg tot 28 personen vervoeren om ergens te komen. Ideaal voor bijvoorbeeld familiedagen, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

  • De huifkar biedt plaats aan 28 personen
  • De huifkar wordt getrokken door een tractor
  • De huifkar is overdekt en wind- en waterdicht
  • De huifkar heeft transparante delen, zodat naar buiten kan worden bekeken
  • De huifkar is voorzien van een koelbox en muziek

Wilt u de huifkar huren bij ons in Limburg? Neem contact met ons op via telefoon: 077-4621358 of e-mail: info@odahoeve.nl.

Maandarrangementen April en September klik hier