077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Jeu-de-boulesbaan

Onze campinggasten kunnen zich vermaken op onze jeu-de-boulesbaan. Wanneer heeft u voor het laatst een balletje gegooid? Onze camping heeft een eigen jeu-de-boulesbaan waarop onze gasten zich de hele dag kunnen vermaken. Beheerst u de techniek nog?

Jeu-de-boulesbaan huren

Wilt u een jeu-de-boulesbaan huren? Dat kan bij camping Oda Hoeve in Limburg. Camping Oda Hoeve is een kleine, rustige boerencamping waar tal van activiteiten worden aangeboden. Eén van die activiteiten is jeu de boules. De baan ligt op ons kampeerterrein aan de Maas, tussen Roermond en Venlo, en is zeer geliefd bij onze campingbezoekers. We gunnen u echter ook uw jeu de boules pleziertje en daarom kunt u onze jeu-de-boulesbaan afhuren. Zo kunt u alleen met uw medespelers genieten van een complete jeu-de-boulesbaan en in alle rust het ontspannende, Franse spel spelen.

Wilt u graag jeu de boules spelen met uw vrienden of familie op ons kampeerterrein in Kessel? Spreek met ons een datum en tijd af en de goed onderhouden baan is voor u! Neem contact op via e-mail: info@odahoeve.nl of telefoon: 077-4621358.

Bij camping Oda Hoeve zijn ook allerlei oud Hollandse spelen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Maandarrangementen April en September klik hier