077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Kampeerboerderij Limburg

Wanneer u een heerlijke vakantie wilt beleven gaat u naar een kampeerboerderij in Limburg. Limburg heeft alles in huis om een lang weekend of een hele week tot een heerlijke onvergetelijke vakantie te maken. Kampeerboerderij De Oda Hoeve in Kessel (Limburg) is de plek waar u zeker goed zit.

Op de grens van Noord en Midden Limburg, tussen Venlo en Roermond in het land van Peel en Maas ligt het pittoreske dorp Kessel. Kessel is een knus, gezellig dorp. In dit dorp in De Oda Hoeve gelegen. Dit is een kampeerboerderij waar u kunt genieten van de omgeving van Limburg met haar prachtige natuur en gezellige omliggende dorpen. Daarnaast organiseert De Oda Hoeve allerlei leuke excursies zoals huifkartochten en forelvissen, allemaal onder het motto ‘niets moet alles mag´.

Op deze website leest u alles wat u wilt weten over De Oda Hoeve. Hier vindt u informatie over de kampeerboerderij, faciliteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.
Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via  info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Maandarrangementen April en September klik hier