077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Kampeerterrein

Het kampeerterrein van SVR camping Oda Hoeve is ruim en rustig opgezet. U kunt er dan ook in alle rust genieten van de groene omgeving tijdens uw welverdiende vakantie. Ziet u uzelf al zitten voor uw caravan of camper? Met uw blote voeten in het groene gras, een koffie, biertje of frisje in uw hand? Met het vooruitzicht van een potje jeu-de-boules na de lunch, een gezellige barbecue-avond dezelfde avond en een leuke huifkartocht, wandel- of fietstocht de volgende ochtend? Bij de rustige camping van de Oda Hoeve wordt deze heerlijk, relaxte vakantie op een rustige camping werkelijkheid!

Rustige camping

SVR camping Oda Hoeve is een rustige camping, midden in het groen van het mooie Limburg. Achter de camping ligt onze boerderij, met koeien en andere dieren. Bij uw verblijf mag u ons altijd aan de jas trekken voor een rondleiding over onze boerderij. U kunt dan de dieren aaien en, als u wilt, ook voeren! Onze gasten vinden het hier altijd geweldig. "Het is hier zo mooi en rustig," zeggen ze altijd. Ze vinden het juist zo fijn dat onze camping kleinschalig is opgezet. De rust laat hun optimaal genieten, terwijl ze voor wat amusement en vermaak de recreatieruimte in kunnen gaan. De actievere bezoekers van onze rustige camping genieten ook van de rust, maar ze gebruiken de rustige camping als uitvalsbasis en gaan flink wandelen en fietsen in de mooie, groene Limburgse omgeving. Bijvoorbeeld in de gemeente Peel en Maas. Daar zijn leuke knooppuntenroutes en een agrarische fietsroute die in verschillende afstanden kan worden afgelegd. En voor nog meer natuur, meertjes, riviertjes, watermolens en burchten, kunt u vanuit onze rustige camping naar Natuurpark Maas-Schwalm-Nette gaan.

Meer tips voor op en buiten het kampeerterrein?

Wilt u meer tips? Wij, Ine en Harry Willems, de eigenaren van rustige camping Oda Hoeve, informeren u graag tijdens uw verblijf voor vermaak op én buiten ons kampeerterrein. Bovendien is onze diervriendelijke camping ook toegangelijk voor huisdieren.

Maandarrangementen April en September klik hier