077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer is leuk voor jong en oud. Kamperen bij de boer is weer eens wat anders. Helemaal wanneer u het stadse leven gewend bent. Laat u kinderen kennismaken met het platteland en breng een bezoek aan een camping midden in het platteland. De Oda Hoeve in het Limburgse Kessel is zo´n camping.
De Oda Hoeve is opgericht in 2001. Sinds dat jaar mogen wij jaarlijks vele mensen verwelkomen die wij laten kennismaken met het leven als boer en het mooie Limburgse land. Onze camping beschikt over een aantal wc`s en douches. Deze verkeren allemaal in zeer goede staat en worden vanzelfsprekend goed schoon gehouden. In de omgeving van de camping is van alles te doen voor de kinderen en volwassenen. De bosrijke omgeving kent vele wandel- en fietsroutes waar over u prachtige tochten kunt maken. Met onze huifkar laten wij u graag het Limburgse land zien.

Dit is slechts een indruk van de mogelijkheden. Op deze website informeren wij u over de recreatiemogelijkheden die u heeft wanneer u gaat kamperen bij de boer op camping de Oda Hoeve in Kessel. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking!


Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer, Camping Noord-Limbrug

Kamperen bij de boer

Altijd al van een boerderij gedroomd? Maar zit het er financieel helaas niet aan? Of altijd al eens een kijkje willen nemen bij de werkzaamheden van een boerenbedrijf? Ga dan eens voor een boerderij vakantie! Help de boer bij het voeren van het vee of bijvoorbeeld het melken van een koe. Camping Oda Hoeve biedt u de mogelijkheid om voor zo`n vakantie te kiezen. Het is de ideale plek om kennis te maken met het platteland en de prachtige natuur.

Kamperen bij de boer in Limburg

Ziet u een boerderij vakantie wel zitten? Doe dit dan eens in Limburg! Limburg is de meest zuidelijke provincie van ons land en kent veel bosrijke gebieden en veel boerenbedrijven waar u kunt genieten van een ultieme rust. Bij Camping Oda Hoeve in Kessel bent u aan het juiste adres om te kamperen bij de boer in Limburg! Kessel is gelegen tussen Roermond en Venlo en kent omgeving met talloze mogelijkheden. Camping Oda Hoeve daagt u uit om op ontdekking te gaan in het gebied rondom de camping. Vele knoppunt fietsroutes sieren de omgeving en daarnaast kunt u hier ook knopen lopen. Bent u niet zo`n liefhebber van de tweewieler, kies dan voor een huifkarrit waarmee u de omgeving zult verkennen.

Een onvergeetbare vakantie

Een boerderij vakantie is de moeite waard en zeker op een SVR Camping. Het is een ervaring op zichzelf, waarbij u geniet van veel vrijheid en talloze mogelijkheden die uw vakantie zonder enige twijfel onvergeetbaar maken. Ontdek nu zelf alle extra`s van het kamperen bij de boer en regel uw vakantie bij Camping Oda Hoeve in Kessel.

Maandarrangementen April en September klik hier