077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Kleinschalige camping

Bent u op zoek naar een kleinschalige camping in Limburg waar u heerlijk kunt vertoeven? Dan heeft u deze gevonden! De Oda Hoeve is een oase aan rust en gezelligheid. Deze camping is gelegen nabij het Limburgse dorp Kessel. Van hieruit maakte u heerlijke wandel- en fietstochten en bezoekt u de omliggende dorpen.

De Oda Hoeve biedt u een kleinschalige camping dat van alles te bieden heeft voor jong en oud. Kinderen kunnen heerlijk spelen en volwassen genieten van de rust, de wandelingen door de bossen en het bezoeken van de mooie historische dorpen van het Limburgse land. Deze kleinschalige camping bevat 50 ruime plaatsen met een gunstige ligging en mooi panoramisch uitzicht op het maasdorp Kessel. In de omgeving van de camping vindt U een aantal mooie toeristische routes voor fietsers en voor wandelaars.

Op deze website leest u meer over De Oda Hoeve, welke is opgericht in 2001. Wij maken graag nader kennis met u en laten u zien waar wij zo trots op zijn, onze hoeve! Neem contact met ons op voor het maken van een reservering.


Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Maandarrangementen April en September klik hier