077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Mini camping Zuid-Limburg

Mini camping Oda Hoeve

Campings die zijn aangesloten bij SVR voldoen aan bepaalde eisen, waardoor ze lid kunnen worden. Zo moeten ze een goede kwaliteit garanderen, met een redelijk prijskaartje hieraan. Ook moet de grootte van de staanplaatsen aan bepaalde maten voldoen en moeten de sanitaire voorzieningen voldoende zijn. Deze eisen zorgen ervoor dat SVR campings van een goede kwaliteit zijn voorzien en dat de gasten hier niet teleur worden gesteld. Eens in de drie jaar wordt er een keuring gehouden, om te kijken of er nog steeds aan de eisen wordt voldaan. Wij van Oda Hoeve in Limburg beschikken over deze keuring en zijn dus één van de SVR campings die beschikken over goede kwaliteit mini camping in zuid Limburg.

Het echte boerenleven

Wanneer u bij ons op de mini camping in zuid Limburg verblijft kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de vele wandel- en fietsroutes die dwars door de prachtige natuurgebieden gelegen zijn. Hierbij kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur in Limburg. Het is ook mogelijk om uw dag in te vullen met activiteiten die de boer, waar de camping van is, elke dag moet uitvoeren. Voor kinderen is dit vooral een grote belevenis en zo leren ze meer over het echte boerenleven. U kunt bij deze activiteiten denken aan dieren verzorgen, vruchten plukken, mais binnenhalen en dergelijke. Op een boerderij is altijd genoeg te doen. U bent trouwens niet verplicht om aan deze activiteiten deel te nemen. Iedereen mag zelf weten hoe zijn vakantietijd wordt ingevuld op deze mini camping in zuid Limburg

Boek uw vakantie bij Oda Hoeve

De afgelopen jaren zijn SVR campings steeds populairder geworden om te bezoeken blijkt uit onderzoek. Bij Oda Hoeve kunt genieten van een schitterende SVR camping gelegen tussen de steden Roermond en Venlo. Wij bieden u mooie kampeerplaatsen, hygiënische sanitair en leuke activiteiten omtrent het boerenleven. Geniet van de Bourgondische sfeer op onze mini camping in zuid Limburg; Oda Hoeve.

Maandarrangementen April en September klik hier