077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Mini camping

Kamperen in het Zuiden van Nederland

In het gezellige Limburg kunt u de SVR camping Oda hoeve vinden. Hier geniet u van een rustieke omgeving, de prachtige natuur en tevens de Bourgondische cultuur. Deze mini camping in Limburg is aangesloten bij de vereniging SVR, wat staat voor de Stichting Vrije Recreatie. Op deze mini camping in Nederland kunt u niet alleen genieten van de activiteiten in de omgeving, maar tegelijkertijd ook van de werkzaamheden die op de boerderij zelf plaatsvinden. Daarnaast voldoet deze minicamping aan de kwaliteitseisen die door de SVR zijn opgesteld, waardoor u gegarandeerd terecht komt op een mooie camping.

Kies voor een SVR camping

De kwaliteitseisen waaraan een SVR camping dient te voldoen zijn bijvoorbeeld goede sanitaire voorzieningen, maar ook de kampeerplaatsen dienen van een bepaalde grootte te zijn. Op deze minicamping is het mogelijk om te kamperen met een tent, caravan of camper. Op het kampeerterrein worden vaak activiteiten georganiseerd, waar u en uw reisgezelschap van kunnen genieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke thema avond of een ritje met een huifkar. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om op de boerderij te gaan helpen. Kies er voor om dieren te verzorgen of om rond te rijden op een tractor. Iedereen kan zijn tijd namelijk invullen zoals diegene dat wilt. Dit staat dus garant voor een supervakantie op een mini camping in Nederland.

Geniet van de prachtige natuur

Oda Hoeve is omringd door prachtige natuur, waar men ultiem van kan genieten, door bijvoorbeeld een wandelroute te volgen of kies voor een wandeling door de bossen of juist een actieve mountainbike rit. Zo ontdekt u de mooiste plekjes in de omgeving van deze mini camping in Limburg. Er is natuurlijk meer mogelijk in de buurt van het kampeerterrein zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de twee prachtige steden Roermond en Venlo. Als u tot rust wilt komen in uw vakantie, dan is een minicamping zeker een goed alternatief. Even helemaal tot rust komen terwijl u de Limburgse Bourgondische cultuur beleeft. Dit alles is mogelijk bij Oda Hoeve! Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Maandarrangementen April en September klik hier