077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Minicamping Limburg

Camperen op een minicamping Limburg is leuk voor jong en oud. Breng eens een bezoek aan het mooie Limburg! Deze provincie heeft alles in zich om uw verblijf tot een succes te maken. De prachtige natuur met haar bosrijke omgeving geeft u alle rust die u zoekt. De historische dorpjes laten u kennismaken met de Limburgse gezelligheid. De Oda Hoeve in Kessel is een minicamping waar u een heerlijk verblijf zult hebben.

Onze minicamping in Limburg biedt u diverse mogelijkheden tot recreatie. Zo beschikken wij over recreatieruimte waar u en andere gasten gezellig samen kunnen komen. Met onze huifkar laten wij u graag het Limburgse land zien, zoals een paardenmelkerij of een bezoekje aan een ouderwetse bierbrouwerij. Ook bestaat er de mogelijkheid om fietsen te huren, waarmee u heerlijk lange tochten kunt fietsen van het ene dorpje naar het andere. Onderweg geniet u natuurlijk van een punt échte Limburgse vlaai.

Op deze website geven wij u meer informatie over de Limburgse minicamping De Oda Hoeve. Ook vindt u hier informatie over de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden op en rond De Oda Hoeve. Wij zien u heel graag bij ons op De Oda Hoeve!

Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Maandarrangementen April en September klik hier