077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Ouderen camping

Wilt u graag kamperen op een oudere camping voor 50+? Dan vermaakt u zich gegarandeerd op Camping Oda Hoeve. Het rustig gelegen kampeerterrein in het Limburgse Kessel is van alle markten thuis. Tijdens uw kampeervakantie kunt u veel zien en beleven. In de omgeving bevinden zich de twee historische steden Venlo en Roermond. Slenter door de sfeervolle winkelstraten, bezoek diverse musea of geniet van de Limburgse vlaai. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan onze georganiseerde excursies, bijvoorbeeld een huifkartocht naar het Duitse Brüggen. Onbezorgd kamperen doet u op de ouderen Camping Oda Hoeve.

Campingfaciliteiten voor 50+

Onze campingvoorzieningen zijn erg geschikt voor 50-plussers. De sanitaire voorziening zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit elke standplaats, door de centrale ligging. Bovendien wordt het sanitair gebouw dagelijks grondig schoongemaakt. Ook is er rekening gehouden voor degene die slecht ter been zijn. Zo is er een aangepaste douche en toilet aanwezig. Verblijft u in het voor- of najaar? Geen zorgen! Ons toiletgebouw is tijdens koudere dagen volledig verwarmd. Hierdoor kunt u altijd genieten van een warme douche in een warm gebouw. Kortom: tijdens uw verblijf op deze ouderen camping zult u niets tekort komen!

Geniet van de rust en de natuur

Ontspannen is één van de hoofdfactoren van vakantie én dat kan gegarandeerd op ouderen Camping Oda Hoeve. In de omgeving bevindt zich een ruime visvijver en een forelvijver. Deze plek is uitermate geschikt voor een dagbesteding. Neem een stoeltje, parasol en lunchbox mee en gooi uw hengel uit. De vissen die u vangt, kunt u uiteindelijk zelf klaarmaken voor lunch of diner. Wenst u een actievere activiteit? Ontdek dan de omgeving door middel van een fiets- of wandeltocht. In de buurt van de ouderen camping Kessel zijn diverse natuurgebieden en pittoreske dorpjes met tal van terrasjes te vinden. Boek uw verblijf op de camping voor ouderen en geniet van al het moois wat het te bieden heeft!

Maandarrangementen April en September klik hier