077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Recreatie

Bij een vakantie hoort rust, comfort en natuurlijk ook recreatie! Camping Oda Hoeve heeft daarom verschillende recreatieve voorzieningen. Op de camping is een recreatieruimte en op het terrein worden geregeld diverse recreatieve activiteiten georganiseerd. Daarnaast kunt u ter vermaak meewerken op onze boerderij of eropuit gaan in de omgeving.

Onze recreatieruimte

De recreatieruimte van onze camping is opgezet voor de dagen en/of avonden dat het weer wat tegenzit. U kunt er droog en tochtvrij binnen zitten, terwijl u toch de ruimte heeft om samen met vrienden en familie spellen te spelen. In deze ruimte kunt u overigens ook goed kennismaken met andere bezoekers van onze camping. Speel samen een gezelschapsspel, die we in de recreatieruimte van de camping beschikbaar stellen, kijk naar sport op de tv of op een groot scherm, speel een potje biljart of een potje kaarten terwijl u geniet van een borreltje en de achtergrondmuziek.

Als vermaak meewerken op de boerderij

De kracht van een boerderijcamping is dat u eens kunt proeven van het echte boerenleven. We verwachten natuurlijk niet van u dat u het werk van ons overneemt en elke ochtend om 5:00 uur de koeien gaat melken. U kunt gewoon recreatief meewerken op onze boerderij. Maak een afspraak voor een rondleiding en aai of voer de koeien en andere dieren. Gewoon ontspannen en leuk. Ook een aanrader voor gezelschappen met kinderen!

Recreatie op het campingterrein

Op ons campingterrein worden ook vaak leuke recreatieve activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan gezellige barbecue-avonden, waarbij u samen met andere bezoekers bourgondisch kunt genieten. In de nabije omgeving van de Oda Hoeve ligt een meer met forel. Elke week gaan we ernaar toe om verse forel te vangen die we daarna samen met u gaan roken op het campingterrein. Verder worden voor de recreatie bij camping Oda Hoeve huifkartochten en muziekavonden  georganiseerd, en voor de liefhebbers heeft ons kampeerterrein ook een jeu-de-boulesbaan.

Eropuit!

Als u een dagje de omgeving van de camping wilt gaan verkennen, zijn er nog tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving te vinden. Laat u informeren bij Ine en Harry Willems, de eigenaren van Oda Hoeve of vraag naar de fiets- en wandelroutes.

 

 

 

Maandarrangementen April en September klik hier