077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Rustige camping Nederland

Bij Camping Oda Hoeve kunt u tal van activiteiten ondernemen, maar waar het bij onze camping om draait is dat u optimaal kunt genieten van de rust en de groene omgeving. De omgeving van Kessel is namelijk erg rustig en groen. Heeft u zin in een rustige vakantie, midden in de natuur? Kom dan langs bij onze rustige camping in Nederland en geniet!

Kamperen bij de boer

Kiest u voor deze rustige camping in Nederland, dan kiest u voor kamperen bij de boer. Camping Oda Hoeve is een SVR camping en dat betekent dat u niet alleen geniet van rust en een vredige omgeving, maar ook kunt proeven van het boerenleven. Kiest u voor onze rustige camping in Nederland om juist eropuit te gaan in de groene omgeving? Dan hebben wij alvast een aantal leuke tips voor u!

Komt tot rust met activiteiten in het groen

De Oda Hoeve camping ligt in een rustige omgeving. Het gebied is uitgestrekt en er zijn dan ook genoeg fiets- en wandelroutes die u langs de meest karakteristieke dorpjes voeren. De Maas ligt op loopafstand en verderop vindt u natuurreservaat Leudal en de Duitse Brachter Wald.

Hierbij een aantal tips om uw vakantie nog fantastischer te maken:

  • Ga lekker wandelen. De omgeving is ontzettend groen en met één van de vele wandelroutes in bijvoorbeeld natuurgebied “Leudal” komt u helemaal tot rust.
  • Pak de fiets en verken de omgeving nog verder. Op 800 meter afstand van de camping vindt u de eerste stop: het Maasdorp Kessel. Een bakje koffie met een stukje Limburgse vlaai en u kunt weer verder, op naar het volgende karakteristieke plaatsje.
  • Moeilijk ter been? Ga dan voor onze huifkartocht. U wordt door de omgeving gevoerd en komt onder meer langs Kasteel Keverberg, waar u tevens een stop maakt, de Brachter Wald, tot aan het Duitse Brüggen.
  • Vang uw eigen forel en rook deze op onze camping. Dicht bij onze rustige camping in Nederland bevindt zich een forelvijver, en niets is lekkerder dan uw eigen visje vangen, deze te bereiden en op te peuzelen om vervolgens heerlijk na te genieten bij een kampvuur.

Dit zijn slechts enkele tips van ons, Ine en Harry, van camping Oda Hoeve. Onze camping in rustige omgeving biedt genoeg vertier. Zowel op de camping als buiten de camping worden activiteiten door ons georganiseerd. Daarnaast kunt u uiteraard ook zelfstandig eropuit gaan.

Maandarrangementen April en September klik hier