077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Sanitair

Oda Hoeve is een SVR camping met sanitair. Het sanitair wordt goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt. Zo kunt u altijd gebruik maken van schone wc's en douches. Het leven op de camping is wat minder luxueus dan een vakantie in een vijfsterrenhotel, óók tijdens het kamperen wilt u graag gebruik kunnen maken van hygiënische en praktische voorzieningen. Ons camping sanitair is één van die praktische voorzieningen, dat uw verblijf op onze camping erg prettig maakt.

Het sanitair gebouw op onze camping

Onze camping met sanitair is een kleine, rustige camping in het midden van Limburg. De camping heeft voldoende staanplaatsen en vele ruim opgezette camperplaatsen. Alle kampeerplaatsen delen het sanitair van onze camping. Dit sanitair gebouw ligt centraal op het kampeerterrein, zodat iedereen het sanitair goed kan bereiken. Het sanitair gebouw heeft voldoende douches en toiletten, ook tijdens het hoogseizoen.

Moeilijk ter been?

Bent u moeilijk ter been? Geen nood. Op onze SVR camping verblijven zowel jonge gezinnen als groepen ouderen. We houden met iedereen rekening, dus hebben we ons camping sanitair aangepast voor de mensen die wat moeilijker ter been zijn. Er is dus ook een douche en toilet aanwezig voor mensen die minder valide zijn.

Verwarming

In Nederland bereikt de temperatuur lang niet altijd het subtropische niveau. Daar houden we op onze camping ook rekening mee. Een warme douche nemen in een koud gebouw? Nee hoor, dat hoeft bij Oda Hoeve zeer zeker niet. Ons sanitair gebouw op de camping is uitgerust met verwarming, zodat u ook in het voor- en najaar warm kunt douchen!

Bekijk voor meer foto's van onze camping onze Facebookpagina of ons online fotoboek.

 

Maandarrangementen April en September klik hier