077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Seniorencamping in Limburg

U bent misschien niet oud, maar u heeft wel andere behoeften dan jongeren. U heeft wellicht meer behoefte aan rust en comfort. Om ervoor te zorgen dat u goed voorzien wordt in uw behoeften zijn er speciale seniorencampings ingericht. Deze bieden u meer rust en comfort dan de gemiddelde camping, maar dat betekent niet dat u uzelf hoeft te vervelen! Er zijn tal van leuke activiteiten, die nog leuker worden door het comfort waar u van geniet.

Faciliteiten

Goede faciliteiten zijn voor Oda Hoeve erg belangrijk, dat betekent dat het sanitair in zeer goede staat verkeerd en er voldoende voorzieningen zijn. De standplaatsen zijn groot, netjes onderhouden en compleet. Daarbij is er voldoende recreatieruimte en hangt er een kleinschalige, gezellige sfeer. Een leuke vakantie met voldoende rust en activiteiten is gegarandeerd bij Oda Hoeve, waar u verblijft tussen de natuur en boerderijen.

Activiteiten

Er zijn talloze activiteiten die u kunt doen op de SVR camping Oda Hoeve, zo kunt u in de regio prachtig wandelen of fietsen, zijn er muziekavonden, kunt u mee doen aan workshops of kunt u op excursie naar verschillende boeiende bestemmingen. Hieronder valt bijvoorbeeld een bierbrouwerij en een champignonkwekerij. Tijdens deze excursies zult u het maximale van Limburg ervaren tijdens een comfortabel en gezellig dagje uit.

Boeken

Bent u enthousiast geraakt over een vakantie op de seniorencamping van Oda Hoeve? Dan kunt u direct contact met ons opnemen, we verwelkomen u graag op onze camping! Wilt u graag nog wat meer informatie? Bekijk dan onze brochure, hierin staat alle informatie die u nodig zult hebben. Heeft u daarna nog steeds een vraag? Twijfel dan niet en bel ons eventjes, we staan u maar al te graag te woord.

Maandarrangementen April en September klik hier