077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Seniorencamping

Voor senioren is het belangrijk dat een camping voorzien is van alle gemakken en het nodige comfort te bieden heeft. Niet iedere camping voldoet aan de eisen van senioren. Daarom bent u op zoek naar een camping die uitstekend geschikt is voor ouderen. De Oda Hoeve is de seniorencamping die u zoekt. Onze faciliteiten zijn uitermate geschikt voor iedere doelgroep die behoefte heeft een comfort. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over sanitair dat geschikt is voor minder validen.
In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense bossen ligt camping “De Oda Hoeve”. De Oda Hoeve is opgericht in 2001. Sinds dat jaar mogen wij ieder jaar vele gasten ontvangen die genieten van de rust, de bosrijke omgeving en de mooie omliggende dorpen. Voor senioren is De Oda Hoeve een perfecte plek om tot rust te komen. Vanuit hier kunt u heerlijk wandelen door de bossen en fietstochten maken door de omgeving. U kunt ook deelnemen aan één van onze gezellige excursies naar bijvoorbeeld een bierbrouwerij of wijnhuis maar voelt u tot niets verplicht, want wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt.
Op deze website geven wij u met veel plezier meer informatie over seniorencamping De Oda Hoeve en haar faciliteiten. Ook leest u hier meer over de bezienswaardigheden en de excursies die u kunt doen wanneer u verblijft op De Oda Hoeve in Kessel.

Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

Seniorencamping

Wie zegt dat een seniorencamping niet gezellig kan zijn? Laat u zelf overtuigen dat deze uitspraken een valse constatering is en geniet met volle teugen van de prachtige Limburgse omgeving, samen met uw leeftijdsgenoten van 50 plus. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig voor een leuke onvergetelijke vakantie. Een bestemming om naar uit te kijken dus, in het bosrijke Kessel.

Doe mee met een workshop

De seniorencamping heeft verschillende workshops en activiteiten waar u aan kunt deelnemen, om uw vakantie nog een meer volledige afwerking te geven. Op zorgboerderij `Oda Hoeve` hoeft men zich echt niet te vervelen. U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende activiteiten, zoals eerder aangegeven. Toch staat de omgeving rond Kessel-Eik er ook om bekend dat het een bosrijke omgeving heeft, die elke natuurliefhebber uitnodigt om het gebied op een even zo actieve manier te verkennen. Tegen de avond kunt u op een overheerlijke manier genieten van een heerlijk drankje, onder het genot van heerlijke eigentijdse muziek.

Kies voor svr camping Oda Hoeve

Uw beleving van een vakantie zal nooit meer hetzelfde zijn, wegens de ideale seniorencamping die zorgboerderij `Oda Hoeve` u kan bieden. Niet alleen natuur en vele activiteiten, de boerderij ligt tevens niet ver van gezellig Limburgse steden als Venlo en Roermond, waar u lekker kunt gaan winkelen of wellicht een drankje kan gaan doen. Neem u eigen auto of fiets onder fijne weersomstandigheden naar de desbetreffende stad via de vele fietsroutes die Limburg bezit. Geniet dus optimaal van een vakantiebezoek aan seniorencamping `Oda Hoeve` is Kessel en onderga zelf waarom de meeste senioren met een voldaan gevoel thuiskomen!

Maandarrangementen April en September klik hier