077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

SVR Camping Limburg

Op de grens tussen Midden- en Noord-Limburg vindt u de prachtige SVR Camping `De Oda Hoeve`. Een camping met vele mogelijkheden, die het prachtige Limburg uitademt. Rust en uitdaging zijn nog nooit zo dicht bij elkaar gekomen op deze prachtige camping, die onderdeel is van de organisatie van SVR Campings in Limburg.

Camping `De Oda Hoeve` biedt de ideale oplossing als een heerlijk wilt vertoeven in de bosrijke omgeving van het Limburgse Kessel, met mogelijkheden om de echte bourgondische Limburgse sfeer te proeven in Roermond of Venlo. Na het proeven van de Limburgse sfeer kunt heerlijk nagenieten in onze SVR Camping en uitleven in de meerdere activiteiten die op de camping worden georganiseerd. Denk hierbij aan gezellige muziekavonden, huifkartochten door de omgeving of een heerlijk ontspannende fietstocht.

De faciliteiten zullen u tevens ook verbazen, want aan vrijwel alles is gedacht. Leeftijd is hierbij geen issue, want zelfs de allerkleinsten kunnen volop genieten van onze faciliteiten. Mede hierdoor zijn we een trots onderdeel van SVR Campings in Limburg. Limburg zal u vervolgens laten zien waarom u bij SVR Camping `De Oda Hoeve` uw vakantie moet vieren. Geniet volop wat deze prachtige streek u zoal kan bieden. U kunt ook nog een bezoekje brengen aan Floriade 2012, een tuinbouwtentoonstelling die slechts eens in de 10 jaar wordt gehouden. Deze vindt plaats in Venlo, vanaf 5 april tot 7 oktober 2012 kunt u hier terecht.

Meer dan genoeg reden om uw vakantie dus bij SVR Camping `De Oda Hoeve` in het Limburgse Kessel te genieten, met een groot scala aan activiteiten en faciliteiten. Een heerlijke kampeerplaats in een heerlijke omgeving.

Maandarrangementen April en September klik hier