077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

SVR Camping

Camping `De Oda Hoeve` is onderdeel van SVR Campings Nederland, een organisatie die meerdere kleinere camping door heel Nederland onder haar hoede heeft. Hiermee is tevens gegarandeerd dat elke SVR Camping Nederland een camping is dat voldoet aan de juiste eisen voor een recreatieve en leuke camping.

Camping `De Oda Hoeve` laat echt zien dat het aan deze eisen van SVR Campings Nederland voldoet, met een scala aan verschillende activiteiten en faciliteiten die u vakantie extra speciaal maken. De camping in de bosrijke omgeving van Kessel-Eik dagen niet alleen uit om een bezoekje te brengen aan het mooie natuurgebied in het nog mooiere Noord-Limburg, ook kunt u optimaal genieten van de perfecte rust tijdens u vakantie. Deze garantie maken ons SVR Camping Nederland waardig! Echt de moeite waard!

Onze camping heeft meerdere faciliteiten die perfect onderhouden zijn. U kunt ervoor kiezen om de echte rust op te zoeken op onze mini-camping, waar u ontsnapt aan de vele bezoekers die u op een camping vaak vindt. Er is een seniorencamping en we zijn tevens een echte boerderijcamping die u vakantie nog dat extra speciale randje geven. Activiteiten zijn er volop zoals huifkartochten, speciaal aangelegde fietsroutes voor u om te verkennen, excursies, muziekavonden en nog veel meer.

Bij `Camping De Oda Hoeve` zult u gauw zelf ontdekken waarom wij onderdeel zijn van SVR Campings Nederland. Onze faciliteiten zijn prima, de omgeving is mooi en de camping schoon. Kortom, de ideale plek om uw vakantie te vieren en volop te genieten van perfecte vakantiewerken.

Maandarrangementen April en September klik hier