077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Svr camping Venlo - Roermond

Kamperen in het Zuiden van Nederland

De afkorting SVR staat voor Stichting Vrij Recreatie. Deze stichting representeert allerlei boerderijcampings die zich verspreid over heel Nederland bevinden. In feite kunt u op een SVR camping dus letterlijk kamperen bij de boer. Deze boerderijen kunnen vaak heel uiteenlopend zijn, zoals veeteelt, akkerbouw, tuinbouw of een gemend bedrijf. In Limburg zijn veel van dit soort SVRcampings te vinden. Al deze campings zijn voldoen aan een aantal eisen die zijn opgesteld door de SVR. Zo beschikt een SVR camping in Venlo over dezelfde basisfaciliteiten als een SVR camping in Roermond. Oda hoeve is ook lid van de SVR en biedt dus deze zelfde basisfaciliteiten, zoals goed sanitair.

Rust en ruimte

Tijdens het kamperen op een SVR camping in Venlo, komt u meer te weten over het boerenleven. Ook kunt u genieten van de rust en ruimte die het platteland u te bieden heeft. Onze camping bevindt zich in de buurt van een prachtig natuurgebied waar u kunt genieten van de rust. Rondom onze camping liggen verscheidene fiets- en wandelroutes die u langs de mooie plekjes leiden in Limburg. Ook is het mogelijk om een ritje met een huifkar te maken, waardoor u er met gehele zin op uit kan gaan. Of kiest u toch liever voor allerlei watersport activiteiten zoals een dagje zwemmen of kanoën? Een verblijf op een SVR camping tussen Roermond en Venlo biedt dus vele verschillende mogelijkheden, maar de belangrijkste is toch wel dat u kunt genieten van de heerlijke rust en ruimte die Limburg u te bieden heeft.

SVR kamperen bij Oda Hoeve

Kies zelf u vakantie besteding uit. Help mee met de boer, ga leuke activiteiten in de omgeving doen of doe mee met de activiteiten die wij op de camping organiseren. Ontdek nu Oda Hoeve tijdens het SVR kamperen, waarbij er naast leuke activiteiten ook genoten kan worden van schitterende en verzorgde faciliteiten. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Maandarrangementen April en September klik hier