077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Svr camping

Een SVR camping staat voor een camping die is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Een SVR camping wil daarom kort zeggen: kamperen bij de boer. Vrij recreëren tussen de weilanden en de bossen. Genieten van de rust en de natuur in het Limburgse land. De Oda Hoeve in het Limburgse Kessel is een erkende SVR camping. Hier geniet u van al het moois en de Limburgse gezelligheid.

De Oda Hoeve is voorzien van alle moderne faciliteiten die u van een camping verwacht. Schone en goed onderhouden toiletten zijn bij ons vanzelfsprekend. Vanuit De Oda Hoeve kunt u ook excursies plannen. Met onze ruime comfortabele huifkar ( 30 personen), laten wij U graag de omgeving zien, en stoppen bij de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals een paardenmelkerij en bierbrouwerij, waar we tekst en uitleg geven.

Op deze website geven wij u meer informatie over De Oda Hoeve, welke is opgericht in 2001. Ook leest u hier alles over de omgeving. Fiets- en wandelroutes zijn hier voor u beschreven en ook vindt u hier de bezienswaardigheden in de omgeving.

Voor meer informatie kijk gerust eens rond op deze website of neem met ons contact op via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.

Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina`s; Kamperen Limburg, Boerencamping Limburg, Minicamping Limburg, Kampeerboerderij Limburg, Camping Roermond, Kleinschalige camping, Camping Venlo, Svr camping, Kamperen bij de boer

SVRcamping

SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Door de steeds grotere vraag naar vakanties in een landelijke omgeving is deze Stichting tot stand gekomen. Een camping die bij de SVR is aangesloten biedt het een sta- of verblijfplaats met mooie voorzieningen. Wij van Oda Hoeve bieden u meer dan de meeste svr campings, denk hierbij aan toiletten, wasgelegenheden, douchefaciliteiten en natuurlijk elektriciteitsvoorzieningen. Ook zijn al onze kampeerplekken betegeld en is er een fietsstallingen op de camping met mogelijkheid tot opladen van elektrische fietsen. Wij van Oda Hoeve zijn aangesloten bij SVR en bieden u een prachtige camping voorzien van de mooiste gemakken.

Ook in Limburg zijn SVRCampings

Ooit nagedacht over een vakantie naar de meest zuidelijke provincie van ons land? Geniet van nog meer rust op een SVRcamping in limburg. SVR camping Oda hoeve in Kessel is een SVRcamping in Limburg. Zoekt u een mini camping of een boerderijcamping? Dan bent u bij svrcamping limburg ofwel Camping Oda Hoeve aan het juiste adres! Ook is onze camping toegankelijk voor senioren, wij hebben de kampeerplaats van alle gemakken voorzien.

De voordelen

Als u verblijft op een SVR camping, geniet u van vele voordelen. De grootste voordelen zijn de rust en ruimte. De SVR campings zijn altijd gelegen in een landelijke omgeving. Daarnaast staat SVR garant voor een betaalbare verblijfplaats. Als lid van SVR heeft u ook gratis toegang tot de SVR-vakantiebeurzen. Op onze SVRcamping limburg beschikt u ook nog eens over gratis gebruik van WiFi en betegelde of verharde staanplaatsen.

Het leukste vermaak

Kamperen op een SVR camping is leuk! En al helemaal op SVRCamping limburg. Op onze camping vindt u een recreatieruimte waar gezelschapsspellen gespeeld kunnen worden en ook kunt u biljarten op onze biljarttafel. Kiest u liever voor de buitenwereld, help dan een handje mee op de boerderij, doe een spelletje jeu de boule of maak een prachtige wandeling. Eet lekker mee met een barbecue avond of ga op excursie met de huifkar langs de Grote Peel, Reuver Park, Heldense bossen, het witte stadje Thorn en Kasteel Keverberg. Overweeg vandaag nog een vakantie op SVRCamping Limburg Oda Hoeve en geniet van alle rust.

Maandarrangementen April en September klik hier