077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Svr campings

Stichting Vrije Recreatie, dat is waar SVR voor staat. De kampeerder van deze tijd is moe aan de ultra moderne en peperdure recreatiecentra, waar je veel geld neerlegt voor schone lucht, ruimte en licht. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor de ruimte en betaalbaarheid van het platteland waar je voor weinig geld dezelfde schone lucht, ruimte en licht krijgt. Stichting Vrije Recreatie is een stichting waarbij campings zich kunnen aansluiten wanneer ze een soortgelijke camping beheren.

SVR campings Nederland

Camping de Oda Hoeve is onderdeel van SVR Campings Nederland. SVR Campings Nederland is een organisatie die verschillende kleinere campings van Nederland onder haar toezicht heeft. Hierdoor bent u gegarandeerd dat elke SVR camping Nederland een camping is welke voldoet aan de eisen die de stichting stelt. Enkele voorbeelden van eisen zijn douchefaciliteiten, elektriciteit en de fietsstallingen met mogelijkheid tot opladen van elektrische fietsen. Help een handje mee met de boer tijdens het voeren van het vee of ga mee met een huifkartocht langs de Kasteel Keverberg, het witte stadje Thorn, Roermond en de Grote Peel!

Camping de Oda Hoeve

Als lid van SVR camping Nederland geniet u bij Camping Oda hoeve niet alleen van de standaard voordelen van SVR campings Nederland, maar ook van gratis WiFi over de hele camping, verharde staanplaatsen en zelfs betegelde staanplaatsen. Daarnaast beschikken ze ook over oplaadt punten voor uw elektrische fiets! De fietsstallingen worden elke avond afgesloten zodat u zeker weet dat u fiets veilig is opgeborgen. Dit is erg handig, want er zijn vele fietsroutes die u kunt gaan verkennen in de buurt. Camping Oda Hoeve is een boederij camping waar u als senior ook terecht kunt, wij hebben de camping namelijk voor zien van de benodigde voorzienen. Ontdek meer van onze camping hier online.

Maandarrangementen April en September klik hier