077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

SVR Kamperen

Kamperen is nog nooit zo leuk geweest op een Camping van SVR Campings Nederland. Bent u op zoek naar een mini camping, boerderijcamping of seniorencamping in de omgeving van Midden/Noord-Limburg. Zoek niet verder, want Camping `De Oda Hoeve` in Kessel biedt voor u de oplossing. Gelegen tussen Roermond en Venlo zit u precies op de grens en kunt u van 2 walletjes snoepen.

Een kampeerplaats op onze camping is zeer gemakkelijk te regelen, SVR Kamperen was nog nooit zo leuk, zeker omdat u bij Camping `De Oda Hoeve` de keuze heeft uit verschillende soorten campings. Deze bestaan onder meer uit boerderijcampings, seniorencampings en ook een mini campings. U kampeert dus bij de boer en die echte bourgondische stijl zult u meerdere keren tegenkomen. Het bosrijke gebied rondom de camping zullen u een optimaal gevoel geven van vrijheid. Dit leidt weer tot de ontspanning die u nodig heeft tijdens de vakantieweken.

Camping `De Oda Hoeve` daagt u uit om het gebied rondom de camping te ontdekken, want er zijn talloze fietsroutes te verkennen, als u liefhebber bent van de tweewieler. Daarnaast kunt er ervoor kiezen om op de camping een tocht met de huifkar te maken. Zo ontdekt u op een originele manier de omgeving van voor en achter. Wellicht bent u toch een beetje stadsmens en bezoekt u graag de steden Venlo en Roermond, waar de echte Limburgse sfeer al gauw naar voren komt. Volop cultuur en winkelgelegenheid, op steenwerpafstand van de camping.

Onze manier van kamperen op een SVR Camping is een ervaring op zichzelf, met vele vrijheden en mogelijkheden die u vakantie zonder twijfel, de moeite waard maken!

Maandarrangementen April en September klik hier