077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

SVR camping

SVR camping De Oda Hoeve is een camping die aangesloten is bij de Stichting Vrije Recreatie. Dat wil zeggen dat onze SVR camping niet alleen aan hoge eisen van kwaliteit voldoet, maar vooral een SVR camping is bij een boerderij in een landelijke omgeving. Daarmee zit u altijd midden in de natuur bij een SVR camping, en zo dus ook bij De Oda Hoeve!

Een SVR camping: kamperen bij de boer!

Op onze SVR camping in Noord-Limburg bent u verzekerd van ruime plaatse en met uitzicht op het maasdorp Kessel. Bovendien zijn deze plaatsen allemaal voorzien van electriciteit, riolering en water voorzieningen.  Ook zijn uw kinderen veilig wanneer u naar onze SVR camping komt, want de camping zelf is geheel autovrij. Uw auto kunt u parkeren op een nabij gelegen parkeerplaats naast de SVR camping zelf, op een campingplaats gebonden parkeerplek.

Ook voor de sanitaire voorzieningen bent u aan het juiste adres bij SVR camping De Oda Hoeve, want onze wc`s en douches zijn altijd schoon. Bovendien hebben we op onze SVR camping ook douches en wc`s die speciaal ingericht zijn voor de minder validen.

Recreëren krijgt een nieuwe betekenis.

SVR camping De Oda Hoeve is voorzien van een recreatieruimte waar u de mogelijkheid heeft tot het spelen van een potje biljart, een gezelschapsspel, en buiten is zelfs een jeu de boules baan. Ook kunt u in de recreatie ruimte van onze SVR camping TV kijken op een groot scherm, gebruik maken van de audiovoorzieningen en onze gratis wifi zone.

Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen op SVR camping De Oda Hoeve. Zo zijn er verschillende workshops, excursies en huifkartochten waaraan u kunt deelnemen, alsmede een echte muziek avond. Hierbij kunt u rekenen op live-muziek van plaatselijke muzikanten en een echte SVR camping sfeer!

Maandarrangementen April en September klik hier