077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Voordelig kamperen

Bent u toe aan vakantie maar zit een vakantie in het buitenland er even niet aan? Ga dan eens voor een vakantie in eigen land! Heerlijk kamperen en genieten van alle rust die de natuur ons te bieden heeft. Bijvoorbeeld op Camping Oda Hoeve in Limburg. Deze camping is aangesloten bij SVR, waardoor u gegarandeerd kan genieten van voordelig kamperen.

Ontdek het zuiden van Nederland

Vakanties zijn tegenwoordig al duur genoeg. Maar niet bij een SVR aangesloten camping. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en garandeert u een vakantie met lage kosten en toch alle benodigde voorzieningen. Zo kan u voordelig kamperen en toch genieten van nodige voorzieningen. Bij camping Oda Hoeve kunt u niet alleen verblijven op een goedkope camping er zal ook genoten worden van de basisvoorzieningen, de gratis WiFi en er zijn verharde staanplaatsen.

Goedkoop kamperen

Vaak zijn er aanbiedingen op het gebied van vakanties en ook op kampeergebied. U kunt kiezen voor een aanbieding met kamperen, waarmee u de keuze maakt om voordelig op vakantie te gaan in eigen land. Wij van Oda Hoeve bieden u de mogelijkheid om altijd voordelig op vakantie te kunnen gaan in Limburg. Naast de mogelijkheid om goedkoop te kamperen op onze camping kunt u ook gebruikmaken van een arrangement.

Ga voor onze boerderij camping

Op onze camping Oda Hoeve kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en workshops. Wij organiseren leuke workshops waar u aan mee kunt doen. Daarnaast kunt u mee helpen bij de boer, een mooie wandeling maken of maak de keuze om een ritje te maken met de huifkar. Geniet van onze aanbiedingen voor kamperen op Svrcampinglimburg.nl!

Maandarrangementen April en September klik hier